Yritys

YRITYKSEN HISTORIAA

Historiamme juontaa juurensa jo vuoteen 1969, jolloin Eero Auvinen aloitti rakennusurakointitoiminnan Keski-Suomen alueella. Pasi Auvinen jatkoi isänsä jalanjäljillä perustaen oman yrityksensä vuonna 1998. Pasin veli Ville Auvinen aloitti oman yritystoimintansa toiminimellä 2006. Osakeyhtiöksi toiminta muuttui 2008. Vuonna 2011 Eero, Pasi ja Ville Auvinen yhdistivät toimintansa ja Rakennus Auvinen Oy sai nykyisen muotonsa. Vuonna 2015 Ville ja Pasi myivät osan yrityksestä Pekka Lakosalmelle. Eero on eläkkeellä, mutta edelleen auttamassa poikia päivittäin.

Sisaryritys LVI Auvinen Oy on perustettu 2015. Työnjohto ja asentajat ovat LVI-alan ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet saneerauskohteisiin. Miika Latvakoski toimii yhtiön toimitusjohtajana ja on myös yhtiön osakas.

Kesäkuussa 2017 Pasi Auvinen myi koko omistuksensa Pekka Lakosalmen yritykselle, sekä Rakennus Auvinen Oy yhtiölle. Rakennus Auvinen Oy:n omistavat Ville Auvinen (51%) ja Pekka Lakosalmi (49%).

Elokuussa 2018 perustettiin Rakennus Auvinen Oy sisaryirtys A Sukitus Oy. Yritys keskittyy viemäreiden sisäpuolisiin korjauksiin rakenteita rikkomatta, sukittamalla. Yhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana aloitti samalla päivämäärällä Miikka Niiranen. Miikkalla on 10 vuoden kokemus viemäreiden sisäpuolisista saneerauksista.
www.a-sukitus.fi

NÄIN TOIMIMME

Toimintamme on keskittynyt taloyhtiöiden putkiremontteihin, käyttövesisaneerauksiin ja vaativaan korjausrakentamiseen. Uskomme kovaan työntekoon ja tinkimättömään laatuun! Laatu, ammattitaito ja asiakastyytyväisyys ovat yrityksemme kulmakiviä, joihin jokainen yrityksemme henkilö on sitoutunut. Olemme 100% jyväskyläläinen yritys!