Sisustussuunnittelu

SUUNNITTELIJAMME

Hei,

Olen Riina Kuusimäki, tila- ja sisustussuunnittelija.

Tarvitsetko apua urakanmukaisten tuotteiden valinnassa tai suunnitteletko toteuttavasi muuta remontointia asunnossasi putkiremontoinnin yhteydessä? Yritykseni Tilatehtuuri auttaa suunnittelussa.

 

Tarjoamme yhteistyössä Rakennus Auvisen kanssa remontointipalvelua tila-ja sisustussuunnittelusta, materiaalien hankintaan ja aina kokonaisvaltaiseen toteutukseen saakka. Pintamateriaali-, väritys- ja kiintokalustesuunnitelmat saavat toteutuksen putkiremontoinnin yhteydessä.

 

Teillä on mainio tilaisuus hyödyntää ammattitaitoa ja asiantuntemusta, jota tarjoavat maalarit, kirvesmiehet,  laatoittajat, sähköasentajat, putkimiehet, suunnittelijat ja rakennusmestarit, jotka toteuttavat saneerausta yhtiössänne. Koko tämä ammattilaisten joukko on avain onnistuneeseen remontointiin, jossa projektinhallinta on avainasemassa.  Koska asuminen asunnossa saneerauksen ajan on usein mahdotonta, on järkevää toteuttaa tässä yhteydessä myös muuta remontointia.

 

Autamme myös taloyhtiönne yhteistilojen suunnittelussa. Suurimman mullistuksen kokevat saunatilat, mutta usein myös rappukäytävät ja kellarikerros saneerataan linjasaneerauksen yhteydessä.

 

Olen käytettävissänne juuri siinä laajuudessa kuin haluatte. Helpotan valintojanne ja säästän aikaanne.

 

Parannetaan yhdessä kotisi ja asuinympäristösi toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä niin pääset pian nauttimaan lopputuloksesta!

 

Yhteistyöterveisin: Riina Kuusimäki, TILATEHTUURI, riina@tilatehttuuri.fi, 050-3454772