Asiakaspalaute Silokkaantie

Linjasaneeraus As Oy Silokkaantie

Asiakaspalautteet on kerännyt Viadatum Oy, rakennusalalle erikoistunut puolueeton asiantuntijapalvelu. Alta löytyy  pääkohdat ja otteita kyseisen kohteen asiakapalauteraportista.

Prosenttiluvut ovat keskiarvo asukkaiden antamista arvioista ko. osa-alueen onnistumisesta projektin aikana.

Informointi0%
Työn aikataulutus0%
Työnjälki / valmiin työn laatu0%
Palveluhenkisyys0%
Luotettavuus0%

Koko projektin keskiarvo0%

Asukkaiden palautteita remontista

”Auvinen hoiti informoinnin todella hyvin. Olimme itse toisella paikkakunnalla remontin ajan ja silti joka viikko tuli informaatiota sähköpostiin työmaastamme, oikein hienosti hoidettu tämä heidän tiedottamisensa.”

”Olin erittäin tyytyväinen tähän heidän sähköiseen systeemiinsä, minkä he ovat kehittäneet. Sillä he lähettivät viikoittain sähköpostiin tietoja siitä, mitä on tehty ja mitä seuraavalla viikolla tultaisiin tekemään. Tämä oli mielestäni elintärkeää asunnonomistajalle, joka ei itse asu kyseisessä asunnossa.”

”Ensivaikutelma minkä heistä sain, oli erittäin hyvä, eikä se pettänyt missään vaiheessa. Joten kyllä uskallan sanoa, että pidän Rakennus Auvista luotettavana yrityksenä, uskaltaisin muillekin sitä mennä suosittelemaan.”

”Ei ole mitään pahaa sanottavaa Auvisen asiakaspalvelusta, aivan ensiluokkaista toimintaa on ollut heidän päästään.”

”Auvinen on hienosti kehittänyt ja suunnitellut toimintatapojaan, jotta tämä urakka kestää selvästi vähemmän mitä kilpailijoilla. En voisi olla tyytyväisempi tähän aikatauluun, koska asunnossa asuu 90-vuotias isäni ja mitä nopeammin hän pääsi takaisin omaan asuntoon, niin sen parempi.”

”Vaikka katsoin suurennuslasilla koko asunnon läpi, niin en löytänyt mitään valituksen aihetta, joten täydellistä työtä he tekivät, en voi olla muuta kuin tyytyväinen.”

”Aivan loistavan lopputuloksen he ovat saaneet täällä asunnossa aikaan, ei voi muuta kuin ihastella tätä työnjälkeä.”