Asiakaspalaute Puistokatu 33

Linjasaneeraus Puistokatu 33

Asiakaspalautteet on kerännyt Viadatum Oy, joka on rakennus- ja remonttialalle erikoistunut puolueeton asiantuntijapalvelu.  Heidän tavoitteena on kehittää pk-yritysten palvelua yhä asiakaslähtöisempään suuntaan. www.palvelukokemukset.fi

Alta löytyy  pääkohdat ja otteita kyseisen kohteen asiakapalauteraportista.

Prosenttiluvut ovat keskiarvo asukkaiden antamista arvioista ko. osa-alueen onnistumisesta projektin aikana.

Informointi0%
Työn aikataulutus0%
Työnjälki/valmiin työn laatu0%
Palveluhenkisyys0%
Luotettavuus0%

Koko projektin keskiarvo0%

Asiakkaiden suusta kuultua

  • ”Mun mielestä informointi hoidettiin mallikkaasti koska olin koko ajan tietoinen mitä tapahtuu. Piti tosi hyvin paikkansa.”
  • ”Hyvän arvosanan voin luotettavuudesta auttaa. Jos tuli epäselvää niin aina sain vastauksia kysymyksiin, luotin kyllä heihin täysin, tekivät aina parhaansa.”
  • ”Kuule kaikki oli hyvin, en moiti mistään. Esimerkillisiä. Olen monessa remontissa ollut mukana ja tämä Auvinen on ihan ykkönen.”
  • ”Porukka oli tosi ystävällistä ja mukavaa. Aina sai apua jos piti vaikka seinään ruuvia laittaa ja olivat neuvomassa tarvittaessa. Tosi paljon tykkäsin tästä porukasta.”
  • ”Etupäässä remonttifirmoista suosittelisin ykkosenä Auvista. Heillä on nopeat aikataulut, esim 4 viikkoa kun toisilla firmoilla 8 viikkoa ja pysyvät siinä suhtkoht hyvin. Kakkosena tulee pitkällä takana sit muut firmat.”