Asiakaspalaute Metsäkatu 22

Linjasaneeraus Metsäkatu 22

Asiakaspalautteet on kerännyt Viadatum Oy, joka on rakennus- ja remonttialalle erikoistunut puolueeton asiantuntijapalvelu.  Heidän tavoitteena on kehittää pk-yritysten palvelua yhä asiakaslähtöisempään suuntaan. www.palvelukokemukset.fi

Alta löytyy  pääkohdat ja otteita kyseisen kohteen asiakapalauteraportista.

Prosenttiluvut ovat keskiarvo asukkaiden antamista arvioista ko. osa-alueen onnistumisesta projektin aikana.

Informointi0%
Työn aikataulutus0%
Työnjälki/valmiin työn laatu0%
Palveluhenkisyys0%
Luotettavuus0%

Koko projektin keskiarvo0%

Asiakkaiden suusta kuultua

  • ”On luotettava. Oon kuullut paljon muualta, kun tunnen rakennusmestareita ja muita, että kehuttu firma ja auttoi päätymään tähän. Kaikki esittelivät itsensä ja tiesi kuka tekee mitäkin. Ihan loistavaa.”
  • ”Työmaalla oleville työntekijöille ja työmaamestarille erityiset kiitokset, tuntui luotettavalta ja tekevältä väeltä. Tervehtivät ja muutama sana vaihdettiin ohikulkiessa ja asioista kun mainittiin niin korjasivat. Silloin kun asiat hoidetaan noin eikä vängätä niin lopputuloskin on hyvä.”
  • ”Koko remppaporukka oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Asuttiin tässä jo kun pyörivät tässä niin erittäin huippuporukkaa.”
  • ”Todella hyvällä tasolla palveluhenkisyys. Aina kun tuli jotain reklamoitavaa niin vastasivat hyvin. Se joka vastasi työmaalla hoisi työt tosi hyvin ja työntekijätkin olivat hyviä, heistä näki, että tykkäävät työstään. Oli hyvä tekemisen meininki.”