Asiakaspalaute Löylykatu 1

Linjasaneeraus Löylykatu 1

Asiakaspalautteet on kerännyt Viadatum Oy, joka on rakennus- ja remonttialalle erikoistunut puolueeton asiantuntijapalvelu.  Heidän tavoitteena on kehittää pk-yritysten palvelua yhä asiakaslähtöisempään suuntaan. www.palvelukokemukset.fi

Alta löytyy  pääkohdat ja otteita kyseisen kohteen asiakapalauteraportista.

Prosenttiluvut ovat keskiarvo asukkaiden antamista arvioista ko. osa-alueen onnistumisesta projektin aikana.

Informointi0%
Työn aikataulutus0%
Työnjälki/valmiin työn laatu0%
Palveluhenkisyys0%
Luotettavuus0%

Koko projektin keskiarvo0%

Asiakkaiden suusta kuultua

  • ”Olen hallituksen jäsen, niin palavereissa kuultiin aina missä mennään ja informoitiin todella hyvin, ajatellen ihan tavallisenkin osakkaan tilannetta.”
  • ”Kyllä ollaan oltu tyytyväisiä, sekä hallituksen puheenjohtajana että oman asunnon kohdalta.”
  • ”Aivan huikeen hyvä palveluhenkisyys, varsinkin informointi ja mitä tahansa asiaa oli työmaamestarille niin vastasi heti, ei hermostunut mistään ja oli erittäin palvelualtis. Asentajat ja työväki oli todella ystävällisiä ja palvelualttiita.”
  • ”Kyllä toimi informointi, meillä oli tämä taloinformaatisovelluskin johon tuli kaikki, oli helppo kirjoittaa kokemuksia ja keskustella suunnitelmista suunnittelijan kanssa.”
  • ”Etenkin vanhojen talojen linjasaneeraukset niin suosittelen ehdottomasti. Aina tarjouksesta lopputulokseen mennyt kaikki tosi hyvin. Siitä lähtien kun Auvinen esitteli tarjouksensa niin vakuutti.”