Asiakaspalaute Haaparinteentie 10

Linjasaneeraus Haaparinteentie 10

Asiakaspalautteet on kerännyt Viadatum Oy, joka on rakennus- ja remonttialalle erikoistunut puolueeton asiantuntijapalvelu.  Heidän tavoitteena on kehittää pk-yritysten palvelua yhä asiakaslähtöisempään suuntaan. www.palvelukokemukset.fi

Alta löytyy  pääkohdat ja otteita kyseisen kohteen asiakapalauteraportista.

Prosenttiluvut ovat keskiarvo asukkaiden antamista arvioista ko. osa-alueen onnistumisesta projektin aikana.

Informointi0%
Työn aikataulutus0%
Työnjälki/valmiin työn laatu0%
Palveluhenkisyys0%
Luotettavuus0%

Koko projektin keskiarvo0%

Asiakkaiden suusta kuultua

  • ”Olin itse vielä taloyhtiön hallituksessa niin siinä näki hyvin koko projektin, evakkoaika oli lyhyt ja jälki siistiä. Ei voi kuin kehua.”
  • ”Meni ihan mallikkaasti, oli hyvät tiedotuskanavat. Äärettömän hyvin toimi nämä.”
  • ”Kaikki meni harvinaisen hienosti kun remontista kyse, itselläkin ollut projekteja niin yleensä aina joku menee pieleen aikataulut tms, mutta tää meni kertakaikkiaan hienosti.”
  • ”En itse asu siellä mutta vuokralaiselta kuullut pelkkää hyvää ja kävin siellä monesti ja näin miehet töissä, rappukäytävien seinien suojaamisesta erityiset kiitokset, oli niin hieno homma. Ensiluokkaista! Olen itse ollut yli 30 vuotta rakennusalalla töissä ja aivan nappisuoritus. Voisin itsekin mennä heille töihin, jos ottavat!”
  • ”Tosi luotettava, ei mitään epäilyttävää. Olen kehunut Auvista kaikille tutuille ja tuputtanut, että ottakaa se. Heiltä löytyy kaikki, ei tarvi ulkopuolisia alihankkijoita.Iso asia!”